Kleinschalig, lokaal verankerd in Lier, met veel gevoel voor ondernemerschap. Het begin van een mooi verhaal. Ik ben dan ook vereerd dat ik er al flink wat jaren deel mag van uitmaken.

Als huidige voorzitter van het directiecomité kan ik niet anders dan tevreden terugblikken op het parcours dat we als bank hebben afgelegd. Bank Van Breda staat er. Met een eigen doelgroep. Met een eigen aanpak. Met een eigen gezicht. Al 90 jaar lang. Elke dag helpen we ondernemers en vrije beroepen de juiste keuzes maken. We hebben prachtige jaren achter de rug.

Maar ook de toekomst zie ik vol verwachting tegemoet. We kunnen bij Bank Van Breda rekenen op een team van enthousiaste medewerkers die met veel vertrouwen samen de schouders onder projecten zetten. Hun bevlogenheid en inzet brengen ongetwijfeld nieuwe initiatieven met zich mee en bieden mooie perspectieven.

Op naar 100 jaar, daar gaan we voor. Samen met jullie, ondernemers en vrije beroepen.

Bedankt voor jullie vertrouwen. Het geeft ons vertrouwen in de toekomst.

Dirk Wouters, namens het directiecomité en de medewerkers van Bank Van Breda.

jos-van-bredaJos Van Breda (archieffoto)

 

Barbara Claeys
Barbara Claeys

Blog

Mijn bedrijf is gehackt. Wat nu?

Hoe afhankelijk zijn we van informatica? En wat zijn de risico's? Vanuit enkele concrete situaties geven we u graag tips en tricks!

Het belang van voorafbetalingen in boekjaar 2024

Uw vennootschap is niet verplicht om voorafbetalingen te doen. Wanneer uw vennootschap echter niet of onvoldoende voorafbetalingen doet, riskeert u een belastingvermeerdering. Hoe vermijdt u deze vermeerdering? U leest het hier.

Eén wereld, duizend vrouwen

Op 8 maart vieren we Internationale Vrouwendag. Ook bij Bank Van Breda laten we deze dag niet zomaar voorbijgaan. Wat betekent deze dag voor vrouwelijke ondernemers en vrije beroepen?

Lees meer updates