De services van Bank Van Breda beantwoorden perfect aan de verwachtingen van mijn klant. Ze lijkt in de wolken met haar accountmanager.

Het is dankzij een andere klant van het Bureau dat ik mijn huidige klant, mevr. Emilie De Coster, heb ontmoet. We werken veel met mond-aan-mondreclame.

We begeleiden mevr. De Coster uiteraard voor haar boekhouding en de btw- en belastingaangiften, maar ook voor de economische en financiële ontwikkeling van haar activiteiten. Op basis van de huidige en toekomstige fiscale maatregelen hebben we haar aanbevolen een vennootschap op te richten. We blijven over haar dossier waken, zoals we bij al onze dossiers doen, om haar eventuele wijzigingen voor te stellen die haar fiscale situatie kunnen verbeteren.

We hebben vastgesteld dat de verwachtingen en behoeften van onze klant overeenstemden met de diensten die Bank Van Breda aanbiedt. Daarom hebben we ze ook aanbevolen. Haar behoeften hadden betrekking op beleggingen, de financiering van een vastgoedproject en een gepersonaliseerde begeleiding om zoveel mogelijk inkomsten uit haar onderneming te halen. De kennismaking met haar accountmanager verliep alvast erg positief. De services van Bank Van Breda beantwoorden perfect aan haar verwachtingen. Van onze kant stellen we alles in het werk om haar dezelfde servicekwaliteit te blijven bieden, of ze nu als fysiek persoon of vennootschap werkt.

Barbara Claeys
Barbara Claeys

Blog

Mijn bedrijf is gehackt. Wat nu?

Hoe afhankelijk zijn we van informatica? En wat zijn de risico's? Vanuit enkele concrete situaties geven we u graag tips en tricks!

Het belang van voorafbetalingen in boekjaar 2024

Uw vennootschap is niet verplicht om voorafbetalingen te doen. Wanneer uw vennootschap echter niet of onvoldoende voorafbetalingen doet, riskeert u een belastingvermeerdering. Hoe vermijdt u deze vermeerdering? U leest het hier.

Eén wereld, duizend vrouwen

Op 8 maart vieren we Internationale Vrouwendag. Ook bij Bank Van Breda laten we deze dag niet zomaar voorbijgaan. Wat betekent deze dag voor vrouwelijke ondernemers en vrije beroepen?

Lees meer updates