Zowel met mijn bank als met mijn boekhouder onderhoud ik een transparante communicatie, vloeiend en regelmatig.

Ik ben met mijn huidige boekhouder, M. Lionel Maccarini, in zee gegaan na een aanbeveling. Elk trimester stellen we samen een stand van zaken op met betrekking tot mijn rekeningen. We passen de verschillende doelstellingen aan volgens de conjunctuur en werken samen om mijn activiteiten naar een hoger niveau te tillen. Ik ben heel tevreden over zijn diensten.

Met een vennootschap werken is veel voordeliger vanuit fiscaal oogpunt. Toen ik mijn onderneming wou opstarten, had ik eerst een uitgebreid gesprek mijn boekhoude. Samen hebben we een gedetailleerd financieel plan uitgewerkt. Hij houdt zich bezig met het beheer van mijn activiteiten: btw, belastingen en advies. Hij is ook degene die me Bank Van Breda heeft aanbevolen. Ik vind het fantastisch dat het een bank voor zelfstandigen en ondernemers is. Ik heb een vaste en steeds beschikbare account manager om mijn beleggingen te bespreken en mijn financiële traject op te volgen. Ze geeft me steeds het juiste advies in functie van mijn spaarvermogen.

Zowel met Bank Van Breda als met M. Maccarini onderhoud ik een transparante communicatie, vloeiend en regelmatig. Het is belangrijk om u te omringen met een goed team en bekwame professionals voor de boekhouding, bankzaken, verzekeringen en juridische kwesties. Zo kan ik me volop toeleggen op mijn vakgebied en op de ontwikkeling van mijn activiteiten.

Barbara Claeys
Barbara Claeys

Blog

Ik zal me vaak tussen de bezoekers begeven om hun reactie te zien. En dan hoop ik vooral verwondering op hun gezicht te lezen.

Elf jaar lang werd met man en macht gewerkt om het Koninklijk Museum van Schone Kunsten in Antwerpen (KMSKA) opnieuw voor het grote publiek open te stellen.

De dag waarop ik geen angst meer voel, stop ik ermee. Want dat zou betekenen dat ik me niet meer bewust ben van de risico’s. En dan doe je domme dingen.

De dag waarop ik geen angst meer voel, stop ik ermee. Want dat zou betekenen dat ik me niet meer bewust ben van de risico’s. En dan doe je domme dingen.

Don’t hate me because I’m plastic

Jarenlang was Paul Adriaansens aandeelhouder bij een bedrijf dat plastic grondstoffen verkocht. Toen hij in 2014 besloot om een definitief punt achter dit professionele hoofdstuk te zetten, bleef het kriebelen om te ondernemen.

Lees meer updates