Zowel met mijn bank als met mijn boekhouder onderhoud ik een transparante communicatie, vloeiend en regelmatig.

Ik ben met mijn huidige boekhouder, M. Lionel Maccarini, in zee gegaan na een aanbeveling. Elk trimester stellen we samen een stand van zaken op met betrekking tot mijn rekeningen. We passen de verschillende doelstellingen aan volgens de conjunctuur en werken samen om mijn activiteiten naar een hoger niveau te tillen. Ik ben heel tevreden over zijn diensten.

Met een vennootschap werken is veel voordeliger vanuit fiscaal oogpunt. Toen ik mijn onderneming wou opstarten, had ik eerst een uitgebreid gesprek mijn boekhouder. Samen hebben we een gedetailleerd financieel plan uitgewerkt. Hij houdt zich bezig met het beheer van mijn activiteiten: btw, belastingen en advies. Hij is ook degene die me Bank Van Breda heeft aanbevolen. Ik vind het fantastisch dat het een bank voor zelfstandigen en ondernemers is. Ik heb een vaste en steeds beschikbare account manager om mijn beleggingen te bespreken en mijn financiële traject op te volgen. Ze geeft me steeds het juiste advies in functie van mijn spaarvermogen.

Zowel met Bank Van Breda als met M. Maccarini onderhoud ik een transparante communicatie, vloeiend en regelmatig. Het is belangrijk om u te omringen met een goed team en bekwame professionals voor de boekhouding, bankzaken, verzekeringen en juridische kwesties. Zo kan ik me volop toeleggen op mijn vakgebied en op de ontwikkeling van mijn activiteiten.

Barbara Claeys
Barbara Claeys

Blog

Mijn bedrijf is gehackt. Wat nu?

Hoe afhankelijk zijn we van informatica? En wat zijn de risico's? Vanuit enkele concrete situaties geven we u graag tips en tricks!

Het belang van voorafbetalingen in boekjaar 2024

Uw vennootschap is niet verplicht om voorafbetalingen te doen. Wanneer uw vennootschap echter niet of onvoldoende voorafbetalingen doet, riskeert u een belastingvermeerdering. Hoe vermijdt u deze vermeerdering? U leest het hier.

Eén wereld, duizend vrouwen

Op 8 maart vieren we Internationale Vrouwendag. Ook bij Bank Van Breda laten we deze dag niet zomaar voorbijgaan. Wat betekent deze dag voor vrouwelijke ondernemers en vrije beroepen?

Lees meer updates