Zowel met mijn bank als met mijn boekhouder onderhoud ik een transparante communicatie, vloeiend en regelmatig.

Ik ben met mijn huidige boekhouder, M. Lionel Maccarini, in zee gegaan na een aanbeveling. Elk trimester stellen we samen een stand van zaken op met betrekking tot mijn rekeningen. We passen de verschillende doelstellingen aan volgens de conjunctuur en werken samen om mijn activiteiten naar een hoger niveau te tillen. Ik ben heel tevreden over zijn diensten.

Met een vennootschap werken is veel voordeliger vanuit fiscaal oogpunt. Toen ik mijn onderneming wou opstarten, had ik eerst een uitgebreid gesprek mijn boekhouder. Samen hebben we een gedetailleerd financieel plan uitgewerkt. Hij houdt zich bezig met het beheer van mijn activiteiten: btw, belastingen en advies. Hij is ook degene die me Bank Van Breda heeft aanbevolen. Ik vind het fantastisch dat het een bank voor zelfstandigen en ondernemers is. Ik heb een vaste en steeds beschikbare account manager om mijn beleggingen te bespreken en mijn financiële traject op te volgen. Ze geeft me steeds het juiste advies in functie van mijn spaarvermogen.

Zowel met Bank Van Breda als met M. Maccarini onderhoud ik een transparante communicatie, vloeiend en regelmatig. Het is belangrijk om u te omringen met een goed team en bekwame professionals voor de boekhouding, bankzaken, verzekeringen en juridische kwesties. Zo kan ik me volop toeleggen op mijn vakgebied en op de ontwikkeling van mijn activiteiten.

Barbara Claeys
Barbara Claeys

Blog

Van plan om vastgoed te onttrekken uit uw vennootschap? Het laatste standpunt van VLABEL biedt nieuwe perspectieven!

Vastgoed overhevelen naar privé voor € 50? Dat kan vanaf nu dankzij de regelwijziging van de Vlaamse Belastingsdienst. Dit is eerder een uitzondering dan de regel. Ontdek of u in anamerking komt.

Vlot en veilig betalen op vakantie? 5 concrete tips!

De zomervakantie staat voor de deur en u pakt binnenkort weer de valiezen in om even heerlijk te gaan ontspannen. Maar hoe zorgt u dat u vlot en veilig betaalt in het buitenland? Hier onze 5 tips!

ECB verlaagt rente voor het eerst in vijf jaar. Wat betekent dit voor u?

Een éérste voorzichtige renteknip van 25 basispunten in 5 jaar door de ECB is een feit. Wat betekent dit voor u?

Lees meer updates