Zowel met mijn bank als met mijn boekhouder onderhoud ik een transparante communicatie, vloeiend en regelmatig.

Ik ben met mijn huidige boekhouder, M. Lionel Maccarini, in zee gegaan na een aanbeveling. Elk trimester stellen we samen een stand van zaken op met betrekking tot mijn rekeningen. We passen de verschillende doelstellingen aan volgens de conjunctuur en werken samen om mijn activiteiten naar een hoger niveau te tillen. Ik ben heel tevreden over zijn diensten.

Met een vennootschap werken is veel voordeliger vanuit fiscaal oogpunt. Toen ik mijn onderneming wou opstarten, had ik eerst een uitgebreid gesprek mijn boekhoude. Samen hebben we een gedetailleerd financieel plan uitgewerkt. Hij houdt zich bezig met het beheer van mijn activiteiten: btw, belastingen en advies. Hij is ook degene die me Bank Van Breda heeft aanbevolen. Ik vind het fantastisch dat het een bank voor zelfstandigen en ondernemers is. Ik heb een vaste en steeds beschikbare account manager om mijn beleggingen te bespreken en mijn financiële traject op te volgen. Ze geeft me steeds het juiste advies in functie van mijn spaarvermogen.

Zowel met Bank Van Breda als met M. Maccarini onderhoud ik een transparante communicatie, vloeiend en regelmatig. Het is belangrijk om u te omringen met een goed team en bekwame professionals voor de boekhouding, bankzaken, verzekeringen en juridische kwesties. Zo kan ik me volop toeleggen op mijn vakgebied en op de ontwikkeling van mijn activiteiten.

Barbara Claeys
Barbara Claeys

Blog

Bouw een vertrouwensrelatie op met uw bankier

Bouw een vertrouwensrelatie op met uw bankier, tiptalk, andrea lohee

De geneeskunde verandert elke dag. Blijf gretig om te leren en te groeien. Aarzel niet om je werkwijze van tijd tot tijd te veranderen.

De geneeskunde verandert elke dag. Blijf gretig om te leren en te groeien. Aarzel niet om je werkwijze van tijd tot tijd te veranderen. TipTalk.

Samen staan we sterk

samen staan we sterk

Lees meer updates
Contact