Zowel met mijn bank als met mijn boekhouder onderhoud ik een transparante communicatie, vloeiend en regelmatig.

Ik ben met mijn huidige boekhouder, M. Lionel Maccarini, in zee gegaan na een aanbeveling. Elk trimester stellen we samen een stand van zaken op met betrekking tot mijn rekeningen. We passen de verschillende doelstellingen aan volgens de conjunctuur en werken samen om mijn activiteiten naar een hoger niveau te tillen. Ik ben heel tevreden over zijn diensten.

Met een vennootschap werken is veel voordeliger vanuit fiscaal oogpunt. Toen ik mijn onderneming wou opstarten, had ik eerst een uitgebreid gesprek mijn boekhouder. Samen hebben we een gedetailleerd financieel plan uitgewerkt. Hij houdt zich bezig met het beheer van mijn activiteiten: btw, belastingen en advies. Hij is ook degene die me Bank Van Breda heeft aanbevolen. Ik vind het fantastisch dat het een bank voor zelfstandigen en ondernemers is. Ik heb een vaste en steeds beschikbare account manager om mijn beleggingen te bespreken en mijn financiële traject op te volgen. Ze geeft me steeds het juiste advies in functie van mijn spaarvermogen.

Zowel met Bank Van Breda als met M. Maccarini onderhoud ik een transparante communicatie, vloeiend en regelmatig. Het is belangrijk om u te omringen met een goed team en bekwame professionals voor de boekhouding, bankzaken, verzekeringen en juridische kwesties. Zo kan ik me volop toeleggen op mijn vakgebied en op de ontwikkeling van mijn activiteiten.

Barbara Claeys
Barbara Claeys

Blog

De spaarrekening als vaste pijler in uw portefeuille

De kern van deze aanpak is de gespreide beleggingsportefeuille met een spaarbuffer als één van de vaste pijlers. Waarom is een spaarrekening ook voor u als ondernemer of vrij beroep zo belangrijk?

Overdracht van residentieel vastgoed in Vlaanderen in 2023? Denk aan de renovatieplicht!

Renovatieplicht residentieel vastgoed in Vlaanderen vanaf 2023 bij overdracht

'Het belang van de juiste mensen om ons heen beseffen we nu meer dan ooit.'

De familie Aerts (Stefan, Nathalie & Magalie) getuigen over Childhome, het bedrijf dat babyartikelen verkoopt van de ouders en Les Jumelles, het kledingmerk van dochter Magalie.

Lees meer updates