Diep in de leefwereld duiken: Een nichestrategie met persoonlijkheid

De leefwereld van de ondernemer en het vrij beroep door en door kennen, dat is al jaren onze nichestrategie. Als vermogenspartner voor het totaalplaatje willen we onze klanten helpen de juiste financiële keuze maken. En die strategie werkt.

Maar we gaan voortaan nog een stap verder. Een stap in die leefwereld. Hoe? Door even in de schoenen te staan van onze doelgroep. Onze ondernemers en vrije beroepen.

Een warme aanpak in beeld: Echte mensen, echte locaties

‘Klanten ervaren ons als warm en persoonlijk. Dat zijn waarden die ook onze interne collega’s ervaren en uitdragen. Dat blijkt uit onze recente cultuur- en waardenbevraging. We weten ook uit onderzoek dat prospecten deze warme waarden niet altijd aan ons linken. Zij denken dat we eerder zakelijk en afstandelijk zijn.’

Daar brengen we graag verandering in. In onze nieuwe doelgroepfotografie willen we deze warme aanpak en de kennis van de leefwereld tonen. Hoe? Door échte medewerkers van Bank Van Breda voor de lens te plaatsen. Op echte locaties van klanten. In de productiehal, de apotheek, de tandartsenpraktijk… We trekken meteen ook de doktersjas of veiligheidshelm aan!

Sinds 2021 is Bank Van Breda de vermogenspartner voor het totaalplaatje. Klanten helpen bij de opbouw en bescherming van hun vermogen en dit zowel professioneel als privé. Deze warme fotografiestrategie is dan ook de mooie vertaalslag van dit totaalplaatje.

 

Geen enkele bank die de doelgroep door en door kent. Geen enkele bank die zo in de leefwereld duikt en letterlijk in de schoenen staat.

Kopie van Zonder titel
Barbara Claeys
Barbara Claeys

Blog

Van plan om vastgoed te onttrekken uit uw vennootschap? Het laatste standpunt van VLABEL biedt nieuwe perspectieven!

Vastgoed overhevelen naar privé voor € 50? Dat kan vanaf nu dankzij de regelwijziging van de Vlaamse Belastingsdienst. Dit is eerder een uitzondering dan de regel. Ontdek of u in anamerking komt.

Vlot en veilig betalen op vakantie? 5 concrete tips!

De zomervakantie staat voor de deur en u pakt binnenkort weer de valiezen in om even heerlijk te gaan ontspannen. Maar hoe zorgt u dat u vlot en veilig betaalt in het buitenland? Hier onze 5 tips!

ECB verlaagt rente voor het eerst in vijf jaar. Wat betekent dit voor u?

Een éérste voorzichtige renteknip van 25 basispunten in 5 jaar door de ECB is een feit. Wat betekent dit voor u?

Lees meer updates