We bevinden ons opnieuw in een omgeving met heel wat bedreigingen. Uw flexibiliteit, veerkracht en doortastend ondernemerschap van de voorbije jaren geven vertrouwen dat u ook deze nieuwe uitdagingen succesvol zal aanpakken.

Dirk Wouters
Voorzitter van het directiecomité Bank Van Breda

De oorlog tussen Rusland en Oekraïne heeft naast verschrikkelijke gevolgen op humanitair vlak ook een grote impact op de wereldeconomie en de financiële markten.

Zelfs wanneer u als ondernemer of vrij beroep geen handel drijft met de betrokken landen, kunnen de indirecte gevolgen een aanzienlijke impact hebben op uw activiteit: grondstof- en energieprijzen die door het dak gaan, bevoorradingsproblemen, inflatie die uw kosten de hoogte in jaagt, …

We bevinden ons opnieuw in een omgeving met heel wat bedreigingen. De flexibiliteit, de veerkracht en het doortastend ondernemerschap van onze klanten gedurende de voorbije jaren geven evenwel veel vertrouwen dat u ook deze nieuwe uitdagingen succesvol zal aanpakken.

Als gespecialiseerde bank willen we u hier graag bij ondersteunen met advies, met gepaste kredietformules, en met veilig betalingsverkeer in een omgeving van toegenomen cyberrisico’s.

Als vermogenspartner blijft het onze eerste prioriteit om het vermogen dat u ons toevertrouwt te laten beheren als een goede huisvader, en om een veilige haven te zijn voor uw deposito’s die we omzetten in kredieten aan andere ondernemers en vrije beroepen.

In een periode van lage rente en hoge inflatie wordt het opbouwen en beschermen van uw vermogen nog uitdagender. Hoe onzekerder de omgeving, des te belangrijker om vast te houden aan de uitgestippelde strategie en des te groter het belang van spreiding. Spreiding tussen uw professioneel en uw privé vermogen, tussen uw vastgoed en financiële beleggingen, en spreiding binnen uw beleggingsportefeuille.

In deze uitdagende context blijft Bank Van Breda graag uw klankbord. Neem gerust contact op met uw account manager of expert.

Barbara Claeys
Barbara Claeys

Blog

De spaarrekening als vaste pijler in uw portefeuille

De kern van deze aanpak is de gespreide beleggingsportefeuille met een spaarbuffer als één van de vaste pijlers. Waarom is een spaarrekening ook voor u als ondernemer of vrij beroep zo belangrijk?

Overdracht van residentieel vastgoed in Vlaanderen in 2023? Denk aan de renovatieplicht!

Renovatieplicht residentieel vastgoed in Vlaanderen vanaf 2023 bij overdracht

'Het belang van de juiste mensen om ons heen beseffen we nu meer dan ooit.'

De familie Aerts (Stefan, Nathalie & Magalie) getuigen over Childhome, het bedrijf dat babyartikelen verkoopt van de ouders en Les Jumelles, het kledingmerk van dochter Magalie.

Lees meer updates