Hoe heeft de technologische versnelling impact op jouw zaak, praktijk, werkveld of medewerkers? In hoeverre ben je vandaag mee? En hoe zorg je ervoor dat je future proof blijft? Zin in meer na het lezen van deze cruciale vragen? Dan is ons voorjaarsprogramma zonder twijfel iets voor jou!

En nu misschien nog meer dan ooit. We hebben ons programma namelijk nog rijker gemaakt met enkele specifieke sessies voor onze zorgverstrekkers. War for talent en technologische innovatie (Artificiële Intelligentie) zijn de hoofdonderwerpen voor deze activiteitenreeks. Maar ook vrije beroepen uit andere sectoren vinden ongetwijfeld hun gading in onze sessies over dataveiligheid en de hybride werkcultuur.

Ben je er graag bij? Meer informatie over het programma vind je hier.

 

Programma voor onze zorgverstrekkers


Gent - Dinsdag 6 februari – Bezoek Orsi Academy
Wat kunnen we in de nabije toekomst verwachten op vlak van robotische chirurgie? Welke nieuwe technieken komen op ons af? Om welke technologieën kunnen we niet meer heen in de medische praktijk? Een bezoek aan het opleidings- en innovatiecentrum Orsi Academy geeft ons ongetwijfeld een heldere kijk op de toekomst van de minimaal invasieve en robotische chirurgie.  

Brugge – donderdag 22 februari – De 24/7 dokter, preventief werken en tijd besparen

Wat als u nu eens 24/7 beschikbaar bent voor uw patiënten? Lijkt het u een droom of eerder een nachtmerrie? Is dit wel een haalbare kaart? Het antwoord is ‘ja’. Dankzij de juiste technologie en met de hulp van AI kan u in de nabije toekomst dag en nacht uw patiënt tracken en tracen. Klinkt dit u als toekomstmuziek in de oren? Kom dan zeker luisteren!

Antwerpen – donderdag 29 februari – War for talent in de ziekenhuizen met Marc Noppen.

De zorgsector staat voor grote uitdagingen op het vlak van personeelsbeleid. Hoe gaan we hiermee om? Hoe pakt UZ Brussel dit aan en welke innovaties zijn nodig om de klassieke ziekenzorg te transformeren? Ontdek het tijdens deze boeiende sessie met Marc Noppen (CEO van UZ Brussel).

Kortrijk – dinsdag 12 maart – Maakt AI de zorgsector beter?

De gezondheidszorg moet dringend de sprong voorwaarts maken op vlak van digitalisering. Beter vandaag nog, dan morgen! Tom Braekeleirs neemt ons mee in de wereld van AI binnen de zorgsector. Hoe kan AI bijdragen tot de verbetering van de kwaliteit, de efficiëntie en de toegankelijkheid van de zorg? Hij belicht meteen ook de bijhorende ethische, juridische en sociale aspecten.  

 

 

Word lid bij Van Breda The SQUARE

Geprikkeld na dit artikel om deel uit te maken van onze community Van Breda The SQUARE? Of wil je graag één van onze activiteiten meepikken? Hopelijk tot binnenkort op één van onze activiteiten!

 

 

Barbara Claeys
Barbara Claeys

Blog

Van plan om vastgoed te onttrekken uit uw vennootschap? Het laatste standpunt van VLABEL biedt nieuwe perspectieven!

Vastgoed overhevelen naar privé voor € 50? Dat kan vanaf nu dankzij de regelwijziging van de Vlaamse Belastingsdienst. Dit is eerder een uitzondering dan de regel. Ontdek of u in aanmerking komt.

Vlot en veilig betalen op vakantie? 5 concrete tips!

De zomervakantie staat voor de deur en u pakt binnenkort weer de valiezen in om even heerlijk te gaan ontspannen. Maar hoe zorgt u dat u vlot en veilig betaalt in het buitenland? Hier onze 5 tips!

ECB verlaagt rente voor het eerst in vijf jaar. Wat betekent dit voor u?

Een éérste voorzichtige renteknip van 25 basispunten in 5 jaar door de ECB is een feit. Wat betekent dit voor u?

Lees meer updates