Hoe heeft de technologische versnelling impact op jouw zaak, praktijk, werkveld of medewerkers? In hoeverre ben je vandaag mee? En hoe zorg je ervoor dat je future proof blijft? Zin in meer na het lezen van deze cruciale vragen? Dan is ons voorjaarsprogramma zonder twijfel iets voor jou!

En nu misschien nog meer dan ooit. We hebben ons programma namelijk nog rijker gemaakt met enkele specifieke sessies voor onze zorgverstrekkers. War for talent en technologische innovatie (Artificiële Intelligentie) zijn de hoofdonderwerpen voor deze activiteitenreeks. Maar ook vrije beroepen uit andere sectoren vinden ongetwijfeld hun gading in onze sessies over dataveiligheid en de hybride werkcultuur.

Ben je er graag bij? Meer informatie over het programma vind je hier.

 

Programma voor onze zorgverstrekkers


Gent - Dinsdag 6 februari – Bezoek Orsi Academy
Wat kunnen we in de nabije toekomst verwachten op vlak van robotische chirurgie? Welke nieuwe technieken komen op ons af? Om welke technologieën kunnen we niet meer heen in de medische praktijk? Een bezoek aan het opleidings- en innovatiecentrum Orsi Academy geeft ons ongetwijfeld een heldere kijk op de toekomst van de minimaal invasieve en robotische chirurgie.  

Brugge – donderdag 22 februari – De 24/7 dokter, preventief werken en tijd besparen

Wat als u nu eens 24/7 beschikbaar bent voor uw patiënten? Lijkt het u een droom of eerder een nachtmerrie? Is dit wel een haalbare kaart? Het antwoord is ‘ja’. Dankzij de juiste technologie en met de hulp van AI kan u in de nabije toekomst dag en nacht uw patiënt tracken en tracen. Klinkt dit u als toekomstmuziek in de oren? Kom dan zeker luisteren!

Antwerpen – donderdag 29 februari – War for talent in de ziekenhuizen met Marc Noppen.

De zorgsector staat voor grote uitdagingen op het vlak van personeelsbeleid. Hoe gaan we hiermee om? Hoe pakt UZ Brussel dit aan en welke innovaties zijn nodig om de klassieke ziekenzorg te transformeren? Ontdek het tijdens deze boeiende sessie met Marc Noppen (CEO van UZ Brussel).

Kortrijk – dinsdag 12 maart – Maakt AI de zorgsector beter?

De gezondheidszorg moet dringend de sprong voorwaarts maken op vlak van digitalisering. Beter vandaag nog, dan morgen! Tom Braekeleirs neemt ons mee in de wereld van AI binnen de zorgsector. Hoe kan AI bijdragen tot de verbetering van de kwaliteit, de efficiëntie en de toegankelijkheid van de zorg? Hij belicht meteen ook de bijhorende ethische, juridische en sociale aspecten.  

 

 

Word lid bij Van Breda The SQUARE

Geprikkeld na dit artikel om deel uit te maken van onze community Van Breda The SQUARE? Of wil je graag één van onze activiteiten meepikken? Hopelijk tot binnenkort op één van onze activiteiten!

 

 

Barbara Claeys
Barbara Claeys

Blog

Geld geleend aan uw vennootschap? Deze rente mag u aanrekenen!

Heeft u als aandeelhouder of vennoot geld ter beschikking gesteld aan de vennootschap, dan mag u op deze lening intresten of rente aanrekenen. Toch zijn er enkele regels. U ontdekt ze hier.

Van academische verdieping naar bedrijfsvernieuwing: een persoonlijk perspectief

‘Ik liet de academische wereld achter me na het afronden van mijn doctoraat en koos voluit voor Bank Van Breda.'

Lees meer updates