Topsport & ondernemerschap met Sven Nys

In de prachtige omgeving van de Balenberg organiseerden we de eerste activiteit van dit najaar. Leden konden kiezen uit verschillende sportieve activiteiten. Van het verkennen van het veldritparcours met Sven Nys, tot een mooie wandeling of een recreatieve fietstocht, de voormiddag stond in het teken van verbinding en plezier. Na de inspanning volgde de ontspanning. Iedereen genoot van een gezonde lunch en een inspiratiegesprek met Sven Nys over de link tussen topsport en het ondernemerschap.

 

 

 

Tech & Golf

Uit een recente klantenbevraging zagen we dat ondernemers en vrije beroepen een positieve impact zien van nieuwe digitale innovaties en technologieën.

Anderzijds zorgt de constante en versnelde opkomst van digitale innovaties ook voor onzekerheid. Ondernemers zitten met vragen. ‘Wat is voor mijn onderneming of beroep de juiste volgende stap op het vlak van digitale innovatie of technologie?’ De helft van de bevraagden heeft het gevoel niet te weten hoe men specifieke digitale innovaties kan toepassen of over de juiste middelen beschikt om deze te gebruiken.

Daarom lanceerden we het concept ‘Tech & Golf’. Op verschillende golfclubs gaven we onze leden de mogelijkheid om deel te nemen aan een golfinitiatie of 9 holes. Tijdens de lunch nodigden we jonge techondernemers uit om hun ervaringen met onze leden te delen. Roeland Delrue (Aikido Security), Pieter Van Leugenhagen (Yondr), Wouter Van Respaille (Henchman) en Sam Heymans (Lizy) waren de gasten van dienst en gaven inzicht in hoe zij technologie als ‘jonge wolven’ gebruiken. De aanwezigen gingen met nieuwe digitale inspiratie naar huis.

 

 

Zin om er bij te zijn?

Klant bij Bank Van Breda en nog geen lid van Bank Van Breda The SQUARE? Schrijf u dan in via deze link en word deel van onze unieke community.

 

 

Barbara Claeys
Barbara Claeys

Blog

Steeds meer oplichting bij online verkoop of veiling

Criminelen doen zich steeds vaker voor als een legitieme (ver)koper. Kijk dus extra uit als je van plan bent om online aan te kopen of te verkopen. Bekijk hier onze tips en bescherm uw vermogen.

Van bank voor iedereen naar bank enkel voor ondernemers en vrije beroepen

Bank Van Breda koos 35 jaar geleden voor een nichestrategie. Hoe kijken de CEO’s van toen en nu hierop terug? Een boeiende babbel!

Lees meer updates