De beelden van en getuigenissen over de impact van de recente watersnood laten niemand onberoerd. Heel wat vrije beroepen en ondernemers zagen hoe hun officina, praktijk, kantoren, opslagruimtes, garages, voorraden of verhuurpanden werden vernietigd door overstromingen.

Als bank voor ondernemers en vrije beroepen willen we in deze moeilijke tijden onze hulp aanbieden. Naast een financiële gift bekijken we ook welke materiële hulp we kunnen bieden. We maken o.a. bureaus, bureaustoelen, tafels en laptops vrij. Alles wat kan helpen om een zaak, apotheek of praktijk terug op te starten, is dan ook broodnodig.

Vandaar ook deze oproep: hebt u nog medisch of bureaumateriaal waarmee u een arts, apotheker of accountant kan helpen om zijn praktijk, apotheek of kantoor weer te openen? Aarzel dan niet. Elke vorm van steun is meer dan welkom.

We staan rechtstreeks in contact met twee organisaties die de coördinatie van de hulpgoederen op zich nemen: Absym, de Belgische Vereniging van Artsensyndicatien, en APB, de Belgische apothekersvereniging.

U kan rechtstreeks contact opnemen met deze organisaties:

 

Alvast heel erg bedankt. 

Met vriendelijke groet

Dirk Wouters - Tom Franck - Véronique Léonard - Vic Pourbaix - Marc Wijnants

Leden van het directiecomité van Bank Van Breda

Barbara Claeys
Barbara Claeys

Blog

Bouw een vertrouwensrelatie op met uw bankier

Bouw een vertrouwensrelatie op met uw bankier, tiptalk, andrea lohee

De geneeskunde verandert elke dag. Blijf gretig om te leren en te groeien. Aarzel niet om je werkwijze van tijd tot tijd te veranderen.

De geneeskunde verandert elke dag. Blijf gretig om te leren en te groeien. Aarzel niet om je werkwijze van tijd tot tijd te veranderen. TipTalk.

Artsen en ziekenhuizen bereikten een akkoord over een betere sociale bescherming van artsen-specialisten in opleiding.

Artsen en ziekenhuizen bereikten een akkoord over een betere sociale bescherming van artsen-specialisten in opleiding.

Lees meer updates
Contact