De beelden van en getuigenissen over de impact van de recente watersnood laten niemand onberoerd. Heel wat vrije beroepen en ondernemers zagen hoe hun officina, praktijk, kantoren, opslagruimtes, garages, voorraden of verhuurpanden werden vernietigd door overstromingen.

Als bank voor ondernemers en vrije beroepen willen we in deze moeilijke tijden onze hulp aanbieden. Naast een financiële gift bekijken we ook welke materiële hulp we kunnen bieden. We maken o.a. bureaus, bureaustoelen, tafels en laptops vrij. Alles wat kan helpen om een zaak, apotheek of praktijk terug op te starten, is dan ook broodnodig.

Vandaar ook deze oproep: hebt u nog medisch of bureaumateriaal waarmee u een arts, apotheker of accountant kan helpen om zijn praktijk, apotheek of kantoor weer te openen? Aarzel dan niet. Elke vorm van steun is meer dan welkom.

We staan rechtstreeks in contact met twee organisaties die de coördinatie van de hulpgoederen op zich nemen: Absym, de Belgische Vereniging van Artsensyndicatien, en APB, de Belgische apothekersvereniging.

U kan rechtstreeks contact opnemen met deze organisaties:

 

Alvast heel erg bedankt. 

Met vriendelijke groet

Dirk Wouters - Tom Franck - Véronique Léonard - Vic Pourbaix - Marc Wijnants

Leden van het directiecomité van Bank Van Breda

Barbara Claeys
Barbara Claeys

Blog

Mijn bedrijf is gehackt. Wat nu?

Hoe afhankelijk zijn we van informatica? En wat zijn de risico's? Vanuit enkele concrete situaties geven we u graag tips en tricks!

Het belang van voorafbetalingen in boekjaar 2024

Uw vennootschap is niet verplicht om voorafbetalingen te doen. Wanneer uw vennootschap echter niet of onvoldoende voorafbetalingen doet, riskeert u een belastingvermeerdering. Hoe vermijdt u deze vermeerdering? U leest het hier.

Eén wereld, duizend vrouwen

Op 8 maart vieren we Internationale Vrouwendag. Ook bij Bank Van Breda laten we deze dag niet zomaar voorbijgaan. Wat betekent deze dag voor vrouwelijke ondernemers en vrije beroepen?

Lees meer updates